Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så många saker som man skulle vilja göra Men det är så många saker som ska göras...


Strävare o Strävare

Oväsentligt är hur mycket
samt hur väl
Det verkliga trycket kommer från din själ

Oväsentligt är hur länge
likväl var
När allt det som tränger ändå ligger kvar

Oväsentlig är din önskan
när du lytt
Om du hoppas på glömskan har du redan flytt




Fri vers av Avsmak
Läst 425 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-22 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avsmak
Avsmak