Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: VM puck 1949




Högkant

~*~

Jag är inte misogyn, missunsam eller ogin
men min vision är den rätta
för det bästa
för det mesta
är bättre än de flestas
och med det sagt vill jag
inte vara androgyn, sällsam eller ofin
men vi är ett släkte vars drömmar leder oss
till det rätta

som den skruvade bollen
håller du hårt trumstocken
och ser energierna bakom livets
ridå framkomma då
du spelar pucken på högkant
med fingertoppskänsla
sätter det extra ackordet i sången
som ger den det extra innehållet
som regissören som ser scenen
inför sitt inre öga
långt innan filmen är filmad
som de gröna fingrarna i din trädgård

LPWJ 22/03/11




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 639 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-22 08:34



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fin dikthyllning!
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP