Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I år fyller hon 24.


TILL MIN DOTTER (Vid millenieskiftet)



Nu har du levat
ett decennium
när det snart stundar
nytt millenium.

Som att kastas hit och dit
i ett jäsande hav
slungas som en vante
stormen är hård
men dock behålla din kurs.

Livet går framåt
i en jämn underström
oavsätt förändringars vår.

Ty är du osäker, otrygg
vet du ingenting alls,
om så allt runtomkring börjar skälva.

Ett råd kan jag ge dig,
blott en garanti
det är att nästa år så fyller du elva.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-22 09:42



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt fint skrivet. =)
2011-03-22

  Sofhia Wirström
en dikt som berör, som går rakt in i hjärtat.
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar