Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lemurer har ljud för olika faror

 

inte riktigt ett språk

och jag berövas mitt

då fara råder

 

när du en gång var liten

var du liten på riktigt

 

en lång tid

mot bruset från

mitt blodomlopp

 

jag vill tillbaka dit

vill jag vyssa dig lugn

sssscccchhhh

sscchh

 

men du är för stor

som en yvig vass tall

 

och medan du river upp

källan till hjärtljuden

 

skriker jag språklöst

 




Fri vers av molly crayons
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-22 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons