Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ridån gick upp!

Ett väl prövat par från byn Bor
kom hem från en begravning så stor
han sa, efter tolv år
med din mor här, nu jag rår...
oj, sa hon, jag trodde hon var din mor...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-23 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt