Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet under en matte lektion, någon som kan hitta kopplingen


Stanna aldrig

Du tvingar dig själv vidare
Får inte stanna, inte ge upp
Du får inte, men du vill...


De står över dig som hökar
ser ner och vakar, hotar
De ser dig alltid, hör dig...


Släpper du taget nu förlorar du
då blir du straffad, plågad
Släpper du allt, släpper du din frihet...


Din frihet är för dig främmande
men du längtar, och hoppas
Din frihet kan komma, släpp inte taget!




Fri vers av Sikska
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-22 13:32



Bookmark and Share


  aol
starkt bra skriftat
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska