Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicken.

Jag känner hur den tomma blicken ser på mig
Riktad mot min nacke
Hjärtat dunkar
Snabbare för varje minut
Varje sekund
Vad jag faktiskt vill
Är att vända mig om
Möta den tomma blicken
Och aldrig släppa den.

Jag vänder mig aldrig
Men hjärtat fortsätter dunka
Saktare för varje minut
Varje sekund.




Fri vers av tillfällighet
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-22 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet