Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilens vassa vingar.

Jag gör det gång på gång
Om och om igen
Släpper lös alla fjärilar
Låter dem flyga fritt
Låter hjärtat dunka
Hårdare och snabbare

Tills deras vingar blir vassa
För att jag förstår
Detta är inte för mig
Och jag inte vet vart jag ska ta vägen
För när deras vassa vingar rör sig
Snabbare och snabbare
Och det gör alldeles för ont
För ont för att jag ens ska försöka
Och när hjärtat dunkar för hårt
Och så snabbt
Att jag inte längre kan prata
Då förstår jag
Att jag har gjort det igen

Då är det bara
Att samla krafter
Kravla upp igen
Om det så tar år
Och när jag tar mig upp
Tänker jag
Aldrig igen
Aldrigaldrigaldrigaldrigaldrig

Ändå gör jag det igen
Gång på gång på gång
För jag kan inte tänka annat än kortsiktigt




Fri vers av tillfällighet
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-22 17:25



Bookmark and Share


  F.
Så snyggt. Gillar mycket!
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet