Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill.

Jag vill bosätta mig i ditt hjärta
Jag vill bli vaggad till sömns av dina hjärtslag
Jag vill somna där om kvällarna och sova hela natten
Jag vill vakna och veta att ditt hjärta är mitt
Jag vill att du ser mig.




Fri vers av tillfällighet
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-22 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet