Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kära far


Dagen som kunde varit slutet

Din tro på den bortglömda människan har rört mig
Du har lyssnat på de som ingen vill veta av
De som väljer flaskan eller sprutan för att rymma verkligheten
De som gör vad som helst eftersom de saknar allt
Du talade inte om faran då din tro på godheten gjorde dig blind
Din rustning har alltid varit en utsträckt hand
Naken
Jag undrar om du känner detsamma idag
Det var nära den dagen
För nära
Sekunderna då ditt liv balanserade längs eggen på en kniv måste ha varit en ond evighet
Det kunde ha varit den värsta dagen i mitt liv
Du överlevde men ibland undrar jag
om din tro gjorde detsamma




Fri vers av Mattias C
Läst 657 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-22 19:37



Bookmark and Share


  pussflufftess
*berör*
"De som gör vad som helst eftersom de saknar allt"

Vet precis hur det där känns........
2012-10-10

  Junitvillingen
Åååhhh vad dessa ord känns!! Sorgesam text, blir djupt berörd. Att överleva är inte detsamma som att...LEVA. Tyvärr.
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C