Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hinna med

Omvärlden rusar och far
Det känns som den flyr fast den håller mig kvar
Fötterna bränns när de dansar till takten
och skuggan blir långsmal när omvärlden drar




Fri vers av Mattias C
Läst 405 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-15 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C