Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oroligt blod

jag kan höra din röst
utan ord
där i ditt bröst
oroligt blod

gisslandrama
kvavt i ett hjärta
ångestkittlande
cellskräckssmärta

fall i min famn
låt mig trycka din hand
från öppet hav ska vi ta oss i land
gemensamma simtag
när liv delar timglas
för du är min kvinna
och jag är din man




Fri vers av Mattias C
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-12 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C