Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min resa är din

vi samlade trä
snärjde med rep
horisonten en dröm för två
solen den steg
minut för minut
och vi började sakta förstå
timret det höll
repet var starkt
vi blev ett när vi båda klev på
nu ligger vi här
och himlen är röd
när vi seglar iväg på det blå




Bunden vers (Rim) av Mattias C
Läst 434 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-11 02:31



Bookmark and Share


  miljas
En sån fröjd att läsa!
2014-08-26

  mare VIP
Mycket fin
2014-04-11

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt.
2014-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C