Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös

sena timmar är svåra att söva
när gammal tid inte somnat än
vita de knogar som griper i bördan
resultatet sömnlös
åter igen




Bunden vers (Rim) av Mattias C
Läst 487 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-12 03:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C