Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Städa.

Städa bort oss
Vi ska inte synas
För när de stegar in i vårt hem
Så är det inte vårt längre
Det är början på någon annans historia
Någon annans hem

Kanske en familj
Två barn
Här ska de lära sig cykla
Kanske klättra i träden
Eller fira födelsedagar med stora kalas
Växa upp och allt för många nätter
Vara vakna på grund av växtvärk i hjärtat
Tänka för mycket och låta ögonen svämma över
Gråta för att drömma, det gör ont

Städa bort oss
Till en annan plats
Låt dem städa här
Göra rent




Fri vers av tillfällighet
Läst 571 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-22 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet