Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta.

Jag ska sluta
Sluta min mun
Sluta mina ögon
Sluta bry mig
Sluta existera
Om det bara vore så enkelt
Då skulle jag slutat för länge sedan.




Fri vers av tillfällighet
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-22 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet