Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont.

Det gör ont att veta
att ingen kommer ligga i denna sängen
Och se det jag ser
Andas samma luft
Och tänka samma sak
Svettas av samma värme
Skaka av samma kyla
Le av samma lycka
Gråta av samma sorg
Det gör ont att vara ensam.




Fri vers av tillfällighet
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-22 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet