Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör vad du vill

Med huvudet mot min kalla vägg
Jag känner hur jag skakar
Tårarna rullar sakta nedför mitt ansikte
Och jag undrar om du vet
Hur hårt det här tar på mig?
Du kan hugga mig i ryggen
Punktera mina lungor
Gör det, för jag har varit med om så mycket värre
Gör vad som helst
Utom just det här.




Fri vers av tillfällighet
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-22 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet