Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte som ni säger.

Alla dessa sagoberättare
Som målar sina berättelser med ord
Men för mig är allt grått

Nej, vänta, ni förskönar allt
Det är inte som ni säger
Det är inte så det känns
Det är ingen underbar känsla
När hjärtat dunkar ur bröstkorgen

Det är inte fint
När jag ger honom mitt hjärta
Eller mina innersta tankar

Det är inte som ni säger
Det är inte så det känns att vara kär
Det är inte fint
Underbart
Bultande
Eller färgrikt

Det är inget
När man är sexton år
Och ser med svartvita ögon
Inget annat än grått

Det är inget
När man har tröttnat
Och väntat för länge

Jag väntar fortfarande
På att du ska färglägga mig
Och min gråa värld.




Fri vers av tillfällighet
Läst 190 gånger
Publicerad 2011-03-23 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet