Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgsen


En annan värld

Vad härligt det skulle vara
att bara försvinna
långt bort från denna värld
jag vill leva i en värld där
man är lycklig och inte har några bekymmer
jag vill känna mig lyckad
men dock så vet jag att mina
drömmar ej blir sanna
istället så ligger jag i min säng
här i mörkret och gråter
jag skadar mig själv
för att må bättre
dock så mår jag bara sämre
jag lider här i mörkret
som omkretsar mig
jag vill ha lycka
men dock kommer jag aldrig få




Fri vers av Nathali3lonn
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-23 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nathali3lonn
Nathali3lonn