Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycklig tillslut

En flicka sjunger från sitt hjärta
Sången är len som sand men ändå en olycka
Flickan gående mot solnedgången
Sorgsen, ängslig och trö tt
Vandrar hon mot havet
Hon vill inte leva hon vill inte dö
Flickan tar sitt beslut
Och går in bland havet
Det blir djupare och djupare
Flickan går genom havet
Det är nu djupt och hon har varken luft eller begrepp
Om vad som händer
Flickan känner sig yr och lägger sig ner
Djupt nere i havets botten
Ihopknuten i havets botten
Är nu flickan inte vid medvetande
Flickan ser sin barndom
Fylld av ånger,hat,ledsamhet.
Hon ser igenom sin barndom som är så hård och bedräglig
Men hon ser ändå ett ljus
Av den lilla lycka hon hade kvar i kroppen
Lyckan lyfte upp flickan ur havet och upp mot himmelen
Den får henne att inse att hon äntligen kan vara lycklig
Bland änglarna
Där finns det inga demoner jagandes efter henne
Hon är nu fri
Fri från alla demoner som försökte ta henne i förra livet
Flickan pustade ut en sista gång
Och nu är hon inte längre vid liv
Hon må vara död
Men
Så lycklig flickan är nu
Har hon aldrig någonsin varit




Fri vers av Nathali3lonn
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-14 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nathali3lonn
Nathali3lonn