Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själ

Ser djupt in i min själ och ser hur tom den är.
så förstörd efter allt som vart,
så krossad efter alla motgångar ja haft.
flickan ja ser i spegeln är inte den ja än gång var,
den flickan ja än gång va har lämnat mig sen långt tillbax


Jag skulle vilja vara starkare än så här.
Men jag har gett upp. Allt har för mig gått förlorat.
Allt mitt hopp har med tiden försvunnit,
ty den tunga resan tar aldrig slut.
Den pågår i evigheter tills den når en punkt
där allting går i botten, allt är hopplöst.
Men när jag tror att jag nått botten
så börjar den äckliga resan om igen.
Jag står där igen, tillbaka på ruta ett.
Fast denna gång är jag ännu mer tilltyglad
och sårbar. Allting är över nu.
Jag kan inte längre köra tåget
när rälsen är trasig.




Fri vers av Nathali3lonn
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-28 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nathali3lonn
Nathali3lonn