Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln

Dödens ängel knackade på min dörr,
en varm känsla av glädje fyllde mig som aldrig förr.
Nu är min tid inne,äntligen får jag frid i hjärta, själ och sinne.
Dödens ängel tog min hand så vi tillsammans går,
genom ljusets tunnel, tills jag min frihet får.
Nu får jag äntligen andas ut,
mitt helvete har nu nått sitt slut.
Som jag längtat efter denna dag,
då jag äntligen slipper att vara jag.
Nu är mitt liv slut och jag är lycklig må ni tro,
ett liv har slocknat men en ny stjärna börjar gro.
Jag får bli vad jag vill,
på så sätt föddes en ängel till.




Fri vers av Nathali3lonn
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-28 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nathali3lonn
Nathali3lonn