Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden

Livet leker fan med en
Jag vet inte vad jag ska göra, jag vet inte hur
Jag psykar ner mig totalt både psykiskt och fysiskt
Seriöst, varför ens leva?
Det är jag inte värd
Jag är bara fången här i fängelset som ser livet som en trappa ner, och inte upp
Negativt är vad det är
Allt omkring mig tar jag negativt
Men det är trots allt inte så konstigt
Jag är ju fast här på denna jord. . .
Jag vill inte leva
Jag vill inte dö
Men vad fan tjänar det till
Jag får väl sluta vara rädd för döden
Med tanke på att döden är den enda saken jag ser som positivt
Man dör och slipper all smärta!!!!




Fri vers av Nathali3lonn
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-14 10:08



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Smärtsamt att ta del av din smärta. Du är ung och du har så mycket framför dig som kan bli helt underbart, våga tro på en ljus framtid.
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Nathali3lonn
Nathali3lonn