Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonen

Sorgsna ögon men en mun som ler
i ögonen man sanningen ser

De kan inte ljuga som läpparna gör
de kan inte dölja det som finns innanför

Men ögonens språk kan vara svårt att tyda
när de läpparna ej vill lyda

Men ögon som tar så öppet och klart
är något så vackert så underbart




Fri vers av Nathali3lonn
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-14 10:04



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Så sant, mycket fint.
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Nathali3lonn
Nathali3lonn