Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaka över dig

Jag kommer dig vaka
Varenda minut som går och jag inte kommer släppa en blund endast
Nätter som så sömnlösa är, utan att blinka
Vaka över dig när du sover och andas
Varenda andetag är mina, varenda andetag är dina
Jag skyddar dig från alla demoner och onda andar
Du är i mina händer du är trygg hos mig
Uppskattningen kommer alltid finnas och du kommer alltid ha mig vid din sida
Ty den som rör dig, ty den som gör dig ont
För om någon så rör dig
Ja, då vet alla vad som händer
För jag kommer alltid att vaka över dig




Fri vers av Nathali3lonn
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-23 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nathali3lonn
Nathali3lonn