Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djup som havet fri som vinden

självständigt flyr jag vänder jag och återkommer jag
till detta vad kallas mitt liv

självständigt leder jag förleder jag och lockas jag
till detta vad kallas framtid

självständigt gläds jag ler jag och ger jag
till detta vad kallas nutid

självständigt uppnår jag visar jag och övergår jag
till detta vad kallas delmål

självständigt berättar jag talar jag om och viskar jag
till detta vad kallas mina möten

självständigt kontrollerar jag planerar jag och bokar jag
till detta vad kallas min tid

självständigt känner jag klarnar jag och tillfredsställer jag
till detta vad kallas mina behov

självständigt väljer jag avstår jag och blöder jag
till detta vad kallas känslor

självständigt överlever jag utformas jag och utvecklas jag
till detta vad kallas frihet




Fri vers av wellness tina
Läst 504 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-24 02:09



Bookmark and Share


  Stay Golden
Frihet, BLESS!
2018-07-02

  berxper
Ofta kan man styra över sitt eget öde! Tänkvärt och bra diktat!
2011-04-06

  mare VIP
Fint format
2011-03-24

    ej medlem längre
Storslaget, både i form (poetiskt) och i innebörd. Bravo
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

wellness tina
wellness tina