Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hitta hem



Jag såg dig
så jag väntade.

I mellan varje hjärtslag
kände jag dig.

Sökandes
tillbaka.




Fri vers av wellness tina
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-30 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wellness tina
wellness tina