Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig Alaa, mitt hjärta.


Mitt brev till Dig

 

 

I ett brev till dig så

försökte jag förklara

min vänskap

min kärlek

min ömhet

min saknad.

 

Jag sände dig

stjärnorna som var hemma hos mig

i himlen ovanpå mitt hus.

Och jag kan säga dig att de många

flera hundra,

men jag undrar om de kommer att

glittra lika vackert i dina ögon

som de gjorde i mina.

 

 

Kommer du ihåg hur mycket

du älskade mina läppar

dem har jag sänt dig älskling,

jag har kysst varje bokstav

du kommer att läsa.

Vilket innebär att när du har

läst mina ord

så har jag kysst dig

miljontals gånger.

 

Jag har inte heller glömt

blommorna,

sommarens vackra blommor

jag har plockat dig rosor

för varje dag jag var ifrån dig.

Har sparat dem och lagt in dem

fint i brevet.

Torkade bedårande vackra

till dig habibi.

 

Habibi jag är ledsen

men mina tårar kom med,

de blötte ned varje papper

så jag började

alltid att skriva om på nytt

men till slut

var det omöjligt.

De ville komma hem till dig

så ta vara på dem.

 

Mitt brev till dig

är bara en påminnelse

om min kärlek

till dig mitt hjärta.

 




Fri vers av Manal
Läst 1034 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-14 22:46



Bookmark and Share


  wellness tina
oj så bra
2008-11-26

  friheten
Så underbar skriven:

"I ett brev till dig så

försökte jag förklara

min vänskap

min kärlek

min ömhet

min saknad."
2008-10-14

  papessa
så förtjusande oemotståndligt och vilken kärleskförklaring
2008-10-14

  * Ammi *
Ja.. så underbart vackert och kärleksfyllt
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal