Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

status eller kärlek


vad målningen
representerar hos köparen
är totalt oväsentligt för konstnären

han
målar för sin skull




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 691 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-14 08:07



Bookmark and Share


  arie
så sant
och in absurdium i dessa marknadskrafters dagar där konsten är en vara bland andra varor hos vissa investare och var finns då respektive målnings repressentation i vad den egentligen är och vill vara... utan det är mer då en fråga omm vem konstnären och hur denne passar in i samtiden som ett "hett" också han/hon ett objekt att investera i

absurd är dansen kring guldkalven

du lyfter det fram det väsentliga
och det är det vi måste få upp ögonen på igen
vi människor
annars är vi bara tomma ekon av ytor
och tavlorna hänger stumma på företagsväggarna
och i representationsrummen

tack
2008-11-14

  Hannadraken
ja, annars vore han ju ingen konstnär... tror det går en gräns där nånstans.
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP