Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avskalad

Tom flyger jag
bort..

Bort från allt
till annat

sånt jag inte har.

Söker, vilset
efter mening

En mening jag
egentligen redan sett.

Ser ingen ro eller glädje i det
då jag redan vet vad det handlar om.

Jag vet att jag borde vara
nöjd.

Där på
en plats
sitter jag ett tag till.

Oberörd.




Fri vers av wellness tina
Läst 411 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-12 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wellness tina
wellness tina