Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två blev sidosteppade!

En hund med slokad svans från Stifta
var arg på husses fru den ingifta
hon höll den hårt så
när husse kom sent då...
sa han ej på den kunde vifta




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-24 09:27



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
:-) stackars vovve
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt