Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bengtskär

Då jag ser de skyhöga vågorna
slå mot klippkanten
och molnen yrar runt i storm;

hör jag kylan skrika
och en djup, mörk rädsla
dränker hela ön.

Då är det bara du
som vågar sig ut
medan vi andra gråter under pälsen.

Vi är det främsta skäret
Den första kulan i kriget.

Vi dränker de som går på grund
och låtsas,
att skriken inte når vår fyr.




Fri vers av Tidslös
Läst 520 gånger
Publicerad 2005-12-18 19:53



Bookmark and Share


  A-M
Nah, får flashbacks. Kommer ihåg den här dikten. Tänk vad länge sen, hur länge sen? Måste ha varit... innan sommarlovet aknske, när du hade varit på utfärd? Mitt minen är inte så braa, men jaa. Jag försöker. :D
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Tidslös