Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För hur länge?


Den sista kärleken


När kärleken ser mig i ögonen
och ger mig tre ord
vill jag bara fråga varför

Och för hur länge?

Kan den första kärleken vara den sista?




Fri vers av Tidslös
Läst 468 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-26 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tidslös