Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fingertoppar!

Du rör mig utan fingertoppar
& du glömmer att smeka min rygg.

Ett fittit samtal per månad
+ onödiga kommentarer och jävliga blickar.

Du är bara en i mängden,
du har inget att ge och jag älskar dig inte!

Vem försöker jag lura?




Fri vers av Tidslös
Läst 513 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-09 20:31



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
Intressant, unik sturkur och ordval som slår det mesta.
2008-03-09

  Bortklemad
Du kanske bara lurar dig själv.

bra och starkt skrivet!!
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Tidslös