Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
25/26 Mars


Utan kärlek eller dylikt

En trött flicka,
en smutsig flicka
och en elak flicka
var strandsatta på en öde ö.

Övergivna,
lämnade för alltid
utan kärlek eller dylikt

insåg dessa flickor
att de var En.

En flicka som kände sig ensam.




Fri vers av Tidslös
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-25 22:58



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Då är det gott att vara här, vi är många.
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Tidslös