Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ingen

Jag är ingen

Jag är den lilla systern
som i hemlighet förlåter dig för allt du gör
din kropp under mitt täcke;
är värt allt jag äger och har.

Hon hånar dig
Hon griper skit ur luften
hon skriker högre varje gång
du slår henne med glåpord.

Vi är så lika
hon och jag,
hon bor i mig
och ibland bor jag i henne.




Fri vers av Tidslös
Läst 494 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-11-20 20:56



Bookmark and Share


  Матрёшa
Åh, vad fint och sött på något vis.
Jag gillar din mjuka stil i ditt skrivande. Känns som att du går varsamt fram med orden. Du når in.
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Tidslös