Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir du tommare så dör du!


Guldbulle

Tiden går fortare
än vad benen bär
ibland hinner jag inte känna efter.

Jag äcklas av att titta bakåt
och går blind i framtiden.
Jag har aldrig levt i nuet.

Du är tommare än Arktis
med en yta som lurar halva världen.

Kanske är det därför
jag med synd i hjärtat
lätt kan se dig i ögonen.




Fri vers av Tidslös
Läst 443 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-20 21:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det värsta är att Arktis kan vara vackert...
Så bedrägligt och förrädiskt...
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Tidslös