Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Indien gömmer ett hjärta i sanden.


Or;Gasmer

Jag träffade dig på stranden


Den första dagen
av Mitt nya år
har hittils varit den bästa.

Jag ler när jag tänker
och drömmer
på allting du sa
på allting vi gjorde.

Jag biter min läpp lite blodig
när jag inser hur ensamt det blir utan dig.




Fri vers av Tidslös
Läst 587 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-01-21 19:11



Bookmark and Share


  Ordluffare
Jag vill också vara tidlös. På alla sätt.
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Tidslös