Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solljuset lyser in på oss

Vi gick där på gården, hand i hand och lät världen se att det var vi två. Solljuset smekte mina bara axlar. Dina fingrar flätades med mina och vi log mot varandra. Gräset var vått, våra fötter blev fuktiga. Jag ser ut över vattnet och går sakta ner mot det. Du frågar mig vad jag gör, jag svarar inte, jag vänder mig om och ler mot dig. Sen tar jag av mig mina kläder framför dig och går i vattnet. Det är skönt, svalkande. Underbart, du säger att jag inte är riktigt klok, sen tar du av dig och springer i du med. Du simmar fram till mig, smeker mitt hår, kysser mig försiktigt och låter solen gå ner. Din våta kropp håller om mig, vi bara står där i vattnet och kysser varandra. Du håller om mig och jag bara njuter av fågelkvittret, ljudet av bilen som kör på grusvägen 50 meter bort. Det är såhär en sommarkväll ska vara, ett bad med dig och se solen gå ner i horisonten där borta. Jag hör skrattet från några barn långt borta, jag ler av tanken att det kan vara våra en dag.




Fri vers av Malin Olsson
Läst 299 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-03-24 13:56



Bookmark and Share


  Chricke
Riktigt bra text
Man får bilder i huvudet och den framkallar känslor

Keep it up! =D
2011-04-01

    Sara L.
Som en perfekt godnattsaga.
Den ska jag ha i minne.
2011-03-29

    ej medlem längre
Åh! Bara en gång i livet vill jag få uppleva det här vackra. Fint skrivet.
2011-03-25

  Mats Lundqvist
En vacker text om kärlek. Två personer har hittat varandra. "Applåd"
2011-03-25

  Thea_66
Som sagt, väldigt vacker text:)
2011-03-24

  Lars E Jönsson
Vackert, du är faktiskt väldigt bra på att få orden att bli bilder
2011-03-24

    Ken Cassel
Vackert skriftat om kärlek, Malin!
:)

Kram
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Malin Olsson
Malin Olsson