Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när någon verkligen tar emot....


du andas mig


du andas mig
lätta lätta vingslag

fjärilar på blomsteräng
ekorrar bland trädstammar
leker tafatt

du andas ut mig
och min doft
är

barfota barn på daggvåt gräs
skogsfruns mysk
stjärnhimlens gnistrande rymd
solbränd hy




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 643 gånger
Publicerad 2005-12-18 20:41



Bookmark and Share


    rune
den var riktigt riktigt vacker..
2005-12-20

    Bodil Sandberg
Härligt ditte!!!Dina ord är så varma och goda på nåt vis...ett underbart masterpiece
2005-12-19

  Propella
Så vackert att jag får gåshud! Det här är en dikt som verkligen andas...
2005-12-19

  sol
åh, skogsfruns mysk doftar ända hit..
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP