Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett mellanrum...

Vi får, som bor här uti Sweden
barnbidrag ATP men sa individen
som ej är en tok
men absolut en klok
hur ska det gå för oss i mellantiden...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-24 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt