Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosa elefanter i små hus av glas

 

under andra omständigheter

kunde vi kanske förälska oss

säger jag och undrar

om jag är sådär obehaglig igen




Fri vers av molly crayons
Läst 236 gånger
Publicerad 2005-12-18 21:07



Bookmark and Share


  Anna H
Ja det är stora starka krafter du skriver om och situatinen kräver varlighet och visst kan man undra både det ena och det andra när man står där och tänker just den där tanken: "under andra omständigheter kunde vi kanske förälska oss" Bra skrivet, annorlunda!
2005-12-23

  Saga-Sofia
Underbart...
2005-12-21

  Daniel_78 VIP
jag gillar denna undran

jag gillar också rubriken sammanflärningen med texten

stora saker i sköra händer och jag vågar inte röra mig
2005-12-21

  Roger VIP
Märklig undring men härlig vändning
2005-12-21
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons