Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hunger

Djupt inombords kurrar det

Det fladdrar

Jag kanske är hungrig?

Eller så är det du som

tagit en bit av mitt hjärta

Och lämnat kvar minnet efter din röst




Fri vers av the call
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-24 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the call