Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Words of sentiment

I want to tell you

Shout-scream-yell-roar!

Overwhelm you

 

Whisper sincerely how foolish I am

 

But in your presence I am lost for words

Tenderly speechless 




Fri vers av the call
Läst 483 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-07 20:42



Bookmark and Share


  wildah
Det här var fint skrivet! Jag bokmärker dig :-)
2011-06-07
  > Nästa text
< Föregående

the call