Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör man?

Vad gör man
När hjärtat inte längre skyddas av kroppen
När det har dragit sig utåt
Fäst sig på skinnet

Vad gör man
När nervsystemet lägger sig utanför
När varenda beröring
Ger rysningar som sprider sig
Och aldrig glöms bort

Vad gör man
När alla lager inte längre skyddar
När känslorna
Inte längre ligger kapslade i kroppens skal

Vad gör man
När man inte kan styra över sig själv längre
Och hjärtat lever ett eget liv
I kaos, kärleksorkaner och känslostormar

Vad gör man
När hjärnan kapitulerar
Och kaoset i hjärtat
Tar över allt?




Fri vers av tillfällighet
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-24 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet