Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lillstrumpa

Du är den vackraste jag vet
Att du kan älska andra
Så varmt och äkta
Efter all skit vi varit med om
Det är fantastiskt
Jag minns alla nätter du kom och kröp ned i min säng
Och jag sjöng dig till sömns
Vår sång
Den om hur ingenting någonsin kommer att förändra min kärlek till dig
Om du inte hade funnits hade jag nog inte levt idag
Det fanns en tid
När det förbannade kriget ställde sig mellan oss
Tog allt syre
Och vi kunde inte längre se varandra klart
Jag saknade dig så det gjorde ont
Jag visste att du var vid liv
Men inte om du levde
Nu när jag vet att du är lycklig
Kan jag andas igen

Och du ska veta
Att det jag sjöng
Det är fortfarande sant

Jag älskar dig mer än livet självt


Fortsätt alltid vara precis som du är


Puss!

/ Din Lortis




Fri vers av Line W
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-25 01:51



Bookmark and Share


  Anna*
Kärleksfullt och vackert! ♥ Applåder
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W