Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10:03. List



Nyss stelnade kyrkklockorna i S:t Johannes.
Tre olycksskator flög över kyrkogården i en

svartvit styv frasande vånda på sikt över hela stan.
Här inne dunsade hjärtat omkring som ett vanartigt barn

i revbenskorgen, längtade efter nånting att längta efter
som alla segdragna fredagars gnugga det i ansiktet

som sandpapper aldrig förlösande hålögda vettlöshet.
Du du kunde mig, kunde mig utantill, ska bli refrängen

i min sprillans nya USA-hit. With a bullit.




Fri vers av ulf olsson
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-25 09:54



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
klassiskt vackert - inledningen får mig att tänka på Hjalmar Söderberg.
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson