Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annan grunka funka...

En utflyktsnunna ifrån Funk
drack ifrån sitt kaffe klunk på klunk
servitör sa då
vill hon ha nå´t mer så...
-Ja tack, men ge mig ingen pösmunk...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-28 13:13



Bookmark and Share


  ULJO
Ja du är då för rolig du. Förgyller då min dag med din träffsäker humor.
2011-03-29

    ADI Nehlin
:-) håller med föregående ha, ha
2011-03-28

  filosofian
haha ;)
2011-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt