Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helg

Reflektioner av vardagsflykt i våt asfalt
Dov bas tycks ge liv åt dött gräs
"Taxi? Ska du ha taxi?"
Alla är på väg nånstans men vart, det spelar ingen roll
Hjärtat har legat i dvala hela veckan och nu ska man leva




Fri vers av Mattias C
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-25 19:50



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra beskrivning. Det är fredag.....pust...ledig i morgon..// AA
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C